vanliga frågor & svar

öppettider

bokningsvillkor

hitta till oss

vanliga frågor & svar

Alla bokningar görs via vårt bokningssystem på vår hemsida.

För att boka hos oss så behöver du gå på (BOKA) högst upp på hemsidan och följa alla stegen eller besöka oss under våra öppettider och göra bokningen på plats.

Åldersgränsen är 8 år. Är du under 16 år måste du ha målsman med dig eller en underskrift av förälder samt telefonnummer till förälder så att vi kan dubbelkolla detta. Längdgränsen är 140 cm lång, för säkerheten att nå fram till gas och bromspedal. Dessutom måste du följa de regler vi har. Har du väldigt korta ben kan vi inte lova att du når fram.

Senast 15 minuter innan er bokade tid. Ombyte, toabesök och genomgång av regler kommer att ske innan er körning.

Du kan boka samma dag men vi kan inte garantera att det finns lediga tider utan gör er bokning så snart ni vet att ni kommer att besöka oss.

Vi har även drop in tider (se öppettider) som betyder att man kan komma och besöka oss och boka direkt på plats om det finns lediga tider.​

Drop in betyder att du som kund kan komma själv eller i grupp under våra öppettider och köra om det finns lediga tider. 

Drop in går ej att boka utan gäller endast i mån av plats.

​Vi tar kortbetalning, Swish eller Bankgiro. (EJ AMEX)

Företag & föreningar kan även betala med faktura i förskott. 

Det är säkert att köra gokart hos oss. Kartarna har en säkerhetsram. Bilarna är även utrustade med ett elektroniskt säkerhetssystem vilket innebär att vår personal med fjärrkontroll enkelt kan sänka farten på alla bilar om något oförutsett inträffar. Säkerhetssystemet kan även justera hastigheten på bilarna i fyra steg. T.ex de allra yngsta och nybörjare kan köra med lägre hastighet tills de blivit bekväma med att hantera gokarten. Det finns alltid personal vid banan som ser till så att reglerna följs. Följ våra regler så blir din vistelse hos oss en säker och rolig upplevelse.

All körning sker på egen risk! Vi rekommenderar inte att du kör Go-kart om du är gravid eller har hjärtproblem, nackproblem eller om du är nyopererad.

Du får använda din egen hjälm så länge det är en typgodkänd hjälm. Vill du använda din egen racingoverall så är det också ok.

Du får inte ta med din egen gokart.

Öppettider

MÅNDAG

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

LÖRDAG

SÖNDAG

Öppet för bokning*

Öppet för bokning*

Öppet för bokning*

Öppet för bokning*

Öppet för bokning*

Öppet för bokning*

Öppet för bokning*

* Endast förbokning via hemsidan. Minsta antal förare 6 personer. Ni kan boka alla dagar i veckan! Om det inte finns lediga tider är det fullt.

bokningsvillkor

REGLER & VILLKOR, BOKAT EVENT/RACE!

1.Bokningen är bindande, avbokning eller ändring skall ske senast 7 dagar innan er bokade tid. Därefter debiteras 70% av bokningskostnaden plus faktureringsavgift vid utebliven bokning. För att avboka maila oskarshamn@kartcenter.se eller vastervik@kartcenter.se beroende på vilken bana du har bokat. Avbokning är endast giltig mot uppvisande av avbokningsbekräftelse på mail. Tiden som anges på bokningen inkluderar prisutdelning och eventuella pauser. Vi använder oss av Nets Easy, där kan ni välja att betala med Swish Faktura Mastercard Visa Delbetalning.

 

REGLER & VILLKOR, BOKAT HEAT/KÖRPASS!

1. Köpta heat/körpass är bindande och är ej återbetalningsbara eller ombokningsbara. Missat heat återbetalas ej.

2. Alla kunder tar eget ansvar för sina värdesaker och bör använda oömma kläder. Lösa skor som flip-flops och högklackat är ej tillåtet. Långt hår skall vara uppsatt och instoppat så det ej kan fastna. Halsduk, scarf, linne tillåts ej.

3. Regler och varningar: All gokartkörning och vistelse på området sker på egen risk! Absolut nolltolerans med alkohol- och drogpåverkat tillstånd. Personal har rätt att utesluta deltagare om berusning misstänks. Gravida och personer med hjärtsjukdom eller person med annat utsatt tillstånd avrådes helt att köra. All gokartkörning sker på egen risk och du som förälder/vuxen ansvarar för dina barn. Du som förälder/vuxen ansvarar även att barn under 18 år förstår och tar del av all information som ges via instruktionsfilmen samt att hjälm och bälte sitter korrekt. Är man osäker frågar man personal i depån innan körningen påbörjats. 

4. Absolut nolltolerans på oschysst körning – dvs. krockar, prejningar, blockeringar och vårdslös körning. Personal har rätt att tilldela varningar genom att strypa motorn på karten eller att utvisa deltagare från området då detta sker – utan återbetalning.

 

KÖPVILLKOR

 

PRIVATPERSONER

Oskarshamn

För tillfället så betalas alla bokningar på plats vid ankomst i Oskarshamn.

Västervik

Nets Easy checkout

Alla bokningar online betalas i förskott. I samarbete med Nets Easy erbjuder vi online betalning med Nets Checkout. Nets Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan direktbank- och kortbetalning, faktura eller Swish (betalningsalternativen kan variera över tid). Du bestämmer själv vilket betalsätt du vill använda i kassan, innan du bekräftar köpet. Kort- och bankbetalning sker smidigt utan att du behöver lämna sidan.

FÖRETAG & FÖRENING

Kortbetalning eller Faktura.

Välj mellan kortbetalning eller faktura (betalningsalternativen kan variera över tid). Ni bestämmer själva vilket betalsätt ni vill använda.

Oskarshamn

Kortbetalning: Betalas på plats.

Västervik

Kortbetalning: Betalas i förskott på bokningssidan i Västervik. 

Faktura: Skicka fullständiga uppgifter i samband med bokningsförfrågan via e-post till antingen oskarshamn@kartcenter.se eller vastervik@kartcenter.se (välj rätt anläggning.) Faktura innebär att ni får levererat varorna/tjänsten innan ni betalar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura som skickas till er. 

Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR KARTCENTER

INTRODUKTION

Personuppgifter som vi samlar in från dig kan komma från KartCenters webbplatser, appar, eller program på någon av våra anläggningar, via epost, sms, telefon eller samtal med vår personal. Vilken information som samlas in och lagras kan skilja från vilka tjänster du använder och var/hur du använder dem.

Personuppgiftsansvarig är Harai Racing AB, org nr 559311-8150. Samtliga bolag inom koncernen kan komma att behandla och ta del av dina uppgifter.

I enighet med dataskyddsförordningen GDPR avser vi nedan vilka uppgifter vi samlar in, och hur de behandlas.

VILKA UPPGIFTER SAMLAR VI IN
  • Kontaktuppgifter – Namn, epost, telefon, adress

  • Födelsedatum

  • Bilder

  • Kontoinformation – Användarnamn, lösenord, signatur

  • Konsumering – Dina köp och användning av tjänster hos oss

  • Resultat – Resultat från spel och körning

  • Uppgifter från sociala nätverk

  • Betalnings och kreditkortsinformation

  • IP-adress

HUR VI SAMLAR IN UPPGIFTER

Alla uppgifter som samlas in görs av att du på något sätt lämnar dessa uppgifter till oss. Via mail, telefon, sms, inmatning i våra program, via formulär eller fält på webben, via medgivelse till dina uppgifter genom sociala nätverk.

Vad som sparas beror t.ex. på vilka program du använder, vilka tjänster du använder, vilka betalmedel du väljer.

VAD ANVÄNDS UPPGIFTERNA TILL

Vi strävar efter att begränsa uppgifterna vi samlar in, och tar därför bara del av de uppgifter vi med säkerhet behöver. Huvudsyftet med lagring av dina uppgifter är att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster till dig på ett säkert och korrekt sätt. Nedan kan du läsa mer om hur vad dina uppgifter används till.

MEDLEMSAVTAL

Dina uppgifter sparas och används för att identifiera dig som medlem och säkerställa att rätt person använder medlemskontot. Medlemskontot används för att tillhandahålla tjänsterna till dig på våra anläggningar, samt för support och frågor gällande ditt medlemskap och användandet av det. Dina uppgifter används även för delgivelse av resultat och erbjudanden på display, papper, eller i form av utskick via sms, mms, pushnotiser, post eller epost.

Medlemsuppgifterna kan även komma att användas för informationsutskick vid t.ex. ändrade öppettider, priser, avvikelser eller avbrott som påverkar tjänsterna som erbjuds.

MARKNADSFÖRINGSSYFTE

Vi vill gärna ge dig som medlem lite fördel, genom unika erbjudande och kampanjer, samt information om nyheter på Gokartcentralen. Vi sammanställer statistik från dina besök, resultat från dina körningar, för att skapa ett utbud som passar dig. Vi skickar dessa erbjudande och information via sms, mms, telefon, brev, epost, pushnotiser, samt via webben.

LAGMÄSSIGT

I syfte att följa våra lagstadgade skyldigheter behandlar vi dina uppgifter i den utsträckning som krävs. Vi följer bl a lagen för lagring och delgivning av uppgifter för fakturering, bokföring, brottsutredning mm. 

UPPGIFTERNAS LAGRING

Alla personuppgifter vi samlar in görs i olika syfte beroende på vilken tjänst de används till och på vilket sätt. Därav kan uppgifterna för olika ändamål sparas under olika lång tid. 

Vi sparar aldrig några uppgifter längre än nödvändigt. Om inget annat finns angivet vid inmatning av uppgifter så sparas dina uppgifter så länge du är kund eller medlem hos oss eller så länge vi måste av lagliga skäl.

MED VILKA DELAR VI DINA UPPGIFTER OCH VARFÖR

ANSTÄLLDA

Anställda på KartCenter som hanterar våra tjänster har tillgång till nödvändiga uppgifter i ditt medlemskap för att säkerställa korrekt användning. 

ANDRA BOLAG INOM KONCERNEN

Vissa tjänster finns tillgängliga hos flera bolag i koncernen. Ditt medlemskap kan även gälla där och då finns dina uppgifter även i deras system.

APEX TIMING

APEX TIMING är tillhandahållaren av mjukvara och hårdvara för tidtagning och styrning av gokartkörningen. Allt resultat från alla körningar lagras i systemet. Det visas på topplistor och livetiming i lokalen, i appar, på sociala medier och på webben. APEX TIMING tillhandahåller även verktyg för skapandet av unika erbjudande baserat på din besöksstatistik, ålder, demografi och resultat.

Vårat bokningssystem kommer från APEX TIMING. Till APEX TIMING delas dina medlemsuppgifter för att skapa bokningar av våra varor och tjänster. Här lagras även betalinformation och Ip-adress vid bokning online.

MYNDIGHETER

Enligt ”Lagmässigt” i föregående avsnitt delas dina uppgifter vid behov till polis, räddningstjänst mm.

DINA RÄTTIGHETER

Du som kund eller medlem har alltid rätt att få veta vad vi använder dina uppgifter till. Du har även tillgång till dina uppgifter och kan få dem ändrade vid behov.

För att få tillgång till uppgifter, och rätt att ändra dem, krävs identifiering för att säkerställa att det är ditt konto. Du kan ta del av dina uppgifter på plats på någon av våra anläggningar, och du kan ta fram dina personuppgifter via hemsidan med emailadress och födelsedatum.

Radering eller anonymisering av ett konto kan på begäran göras. Den kontoinformation vi lagligt får göra oss av med kommer då att tas bort eller göras helt anonym.

SÄKERHET FÖR DINA PERSONUPPGIFTER

Dina uppgifter finns lagrat hos oss på ett säkert sätt. Vi använder säkerhetsmetoder som säkerställer att dina uppgifter inte kan läcka ut till obehöriga eller användas av obehöriga. Som exempel så lagras all digital information i ett säkert system som inte kan kommas åt utifrån. All data och uppgifter finns sparat i säkra och skyddade lokaler.

ÄNDRINGAR I INTEGRITETSPOLICYN

Vår integritetspolicy kan komma att ändras.

På www.kartcenter.se kan du alltid se den senast uppdaterade versionen av våra villkor och policies.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss, så ska vi göra vårt bästa för att besvara dem så fort som möjligt!

Avvikande öppettider

LOV & RÖDA DAGAR
Öppettider kan påverkas av röda och helgdagar.